Skærmbillede 2018-09-07 kl. 13.21.43.png

Her på Nordisk Kulturfond har vi tidligere opfordret jer til at begynde at dele musik fra jeres hjemlande med arrangører i andre nordiske lande.
Vi forsøger også at gøre vores del ved at bruge Spotify som en platform, hvor du kan lytte til velkurateret spillelister fra alle de nordiske lande.

Hidtil har vi lavet spillelister, der repræsenterer forskellige genrer fra Finland, Grønland og en playliste med favoritter fra By:larms booking-team.

Følg os på Spotify for flere tip til nordisk musik.

PULS PROMOTERS' PICKS 2018

Vi har lavet en ny playliste til jer, bestående af numre som puls-arrangørerne selv delte med hinanden, da vi mødtes til det andet puls-netværksmøde i Bergen d. 12.9.2018. Listen opdateres løbende!

MUSIC OF FINLAND

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan finsk musik lyder? Vi tænkte, at administrerende direktør for LiveFIN, Salla Vallius, kunne have en ide, så vi bad hende om at kuratere en playliste specielt for puls. Playlisten indeholder en bred vifte af musik, og vi er sikre på, at du kan lide noget af det! Tag et lyt og læs mere om LiveFinn her.

MUSIC OF FINLAND ll

Efter at have lyttet til Salla Vallius '"Music of Finland" -playliste, blev vi sultne efter mere. Så vi ringede til Koivisto Miikka, forsanger i det finske post-hardcore band Disco Ensemble, og bad ham om at tippe os med noget up-coming finsk musik. Og bare rolig, hvis du ikke kan lide hardcore musik – han sørgede nemlig for at kuratere en playliste med blandet musik!

by:LARM NORDIC FAVOURITES

Imens vi var på by:Larm festival, fik vi ondt af alle de, som ikke deltog og som derfor gik glip af alle de cool nordiske projekter og musikevents. Derfor spurgte vi by:Larms musikprogram promoter, Joakim Haugland, om han ikke ville kuratere en playliste til os på Spotify, hvori han præsenterer sine nuværende nordiske favoritter. Tag et lyt, og læs mere om festivalen her.

MUSIC OF GREENLAND

Udover at have verdens største islag, har Grønland også nogle rigtig seje og talentfulde kunstnere. Mats Bjerde, direktør for Nordisk Institut i Grønland, har samlet en playliste for os på Spotify med "noget nyt, noget gammelt, men udødeligt" musik.

Tjek her, hvad Mats laver i sit arbejde på Nordisk Institut i Grønland.